Zelfmaakidee voor de kinderkamer
19-1-2012

Heb je zin in een creatieve move, ga dan snel aan de slag met dit gemakkelijke & originele zelfmaakidee voor de kinderkamer, of babykamer. Haal bordjes van keramiek uit de kringloopwinkel (zie bordje 2.) en plaats met gemak zelf de lieve afbeeldingen van de transfer (zie afb. 3.) op jouw gevonden bordjes of schoteltjes (Ook te koop bij Club Geluk) Daarna hang je een aantal verschillende exemplaren bij elkaar aan de muur, en klaar ben je!

 

Zelfmaakidee kinderkamer

 

Ditzelfde idee kan je ook uitvoeren op een melamine bord (afb 4.). Nu plaats je er geen transfer op, maar een interieursticker. Als voorbeeld het vogeltje (zie afb 5.) van Hikjesinhuis. Bij LangZalZeLeven vind je stevige papieren bordjes (afb 6.) die prachtig van zichzelf zijn. Het melamine bord met chinese bloem (afb 7.) is van CowboysandCupcakes.

Wanneer dit zelfmaakidee voor in de kinderkamer toch niet helemaal aan jou besteed is, kijk dan eens op desprookjeskamer.nl hier koop je kant en klare bordjes (zie bordje 1.) met kinderlijke afbeeldingen. Ook bordhangers vind je daar om het resultaat aan op te hangen.

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -