Verf kinderkamer
5-1-2016

Per vandaag openen wij onze nieuwe webshopcategorie "verf kinderkamer". In deze nieuwe shop categorie verzamelen wij babyvriendelijke en kindvriendelijke verf-shops! Deze verf is lief voor milieu en kind!!

Verf kinderkamer feitjes

Wist je dat er poederverf bestaat? Milk Paint (via shop Happy Vintage) is een poederverf en is een authentieke en 100% natuurlijke watergedragen verf, al duizenden jaren oud. Het werd al gebruikt in Egyptische piramides en in grotschilderingen. Meng zelf de hoeveelheid die je wilt gebruiken en bewaar de rest van de poeder voor een volgende keer. Deze verf is zelfs geschikt voor zwangere vrouwen. Benieuwd hoe je de "kindervriendelijke poederverf" maakt en gebruikt? Bekijk eens deze milkpaint tutorials.

Wist je dat er 100% natuurlijke krijtverf in Nederland verkrijgbaar is? Amazona is een 100% ecologische krijtverf die zorgt voor een natuurlijke en matte look van muren, meubels en accessoires in de baby- en kinderkamer. Verkrijgbaar in 20 hippe kleuren. Heb jij toevallig een antieke lijst op zolder staan waar je niks meer meedoet? Superleuk om te verven met krijtverf.

Saartje Prum ken je vast al van de kindermeubels maar wist je dat ze ook muurverf verkopen? De muurverf van Saartje Prum is op waterbasis, vrij van oplosmiddelen en geheel kindvriendelijk dus! Zit je favoriete kleur er niet bij? Saartje Prum kan jouw lievelingskleur vast mengen!

Verf kinderkamer verf babykamer via Kinderkamerstylist.nl

Ga hier naar onze nieuwe webshopcategorie "verf"

Voor meer kinderkamer verf inspiratie bezoek ons Pinterest board "verf kinderkamer"

© Kinderkamerstylist 2010-2019 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact