Opbergzak speelgoed
24-11-2014

Extra tips voor het opruimen van speelgoed zijn nooit verkeerd! Ik mijn mailbox ontving ik een mail over de nieuwe opbergzak van Play and go. Ik kreeg het toegestuurd van Littlefashionaddict en het feest kon beginnen. De meiden propten de speelzak vol met speelgoed. In hun geval betekent dat onwijs veel verkleedkleren, knuffels, zachte poppen en poppenbeddengoed. Aan de koorden trekken en hopsa, klaar ben je! Voor de jongens is het de perfecte speelgoedzak voor al die kleine lego steentjes! Tjee, wat kan je hier een hoop in kwijt.

 

Multifunctionele opbergzak speelgoed

Olivia had zelf bedacht dat ze de speelzak ook kon gebruiken als poefje. Dit vond ik erg grappig en voor de vorm propten we extra dekens in de zak. En inderdaad. Wanneer de kids niet op de speelgoedzak zitten te spelen (want je kunt hem ook gebruiken als speelkleed) of wanneer je niet extra ruimte nodig hebt om speelgoed op te ruimen dan dient de speelgoedzak -erg grappig- als poefje.

Wij kregen de speelzak toegestuurd in een roze/witte wieber print. Natuurlijk zijn er ook coole boys kleuren en patronen zoals snorren en bijvoorbeeld de blauw/groene wieberprint. Wij zijn overtuigd van dit leuke, praktische item in de speel- en kinderkamer!  

 

playandgo speelzak

 

Olivia is de speelzak aan het testen en bedenkt hier dat je ook erg goed bovenop de zak kunt gaan zitten. Tadaaaa, een poefje :-)

 

   opbergzak speelgoed 

 opbergzak speelgoed

 

Wij schreven al eerder over het opruimen van de speel- en kinderkamer. Lees bijvoorbeeld ook onderstaande items:

- Speelkamer opruimen

- Kinderkamer opruimen

- Speelgoedkist

- Bekijk ook onze tag "opruimen"

Opruimen        Spelen        Speelhoek