Kinderkledingkast
17-3-2016

Vandaag deel ik graag ideeën om de kinderkledingkast te verfraaien. Met een sticker maak je van een antieke kast ineens een hele persoonlijke, gemoderniseerde kinderkledingkast. Ik kwam een foto tegen op de blog van Lisanne van de Klift en herinnerde mij ineens weer een mapje op mijn computer met daarin Ideeën om de kinderkast te pimpen.

 

De kinderkamerkast opknappen

Lisanne verfraaide haar antieke kast met een sticker van Bibelotte wat direct een hele andere look & feel geeft aan de kast. Heb jij ook een landelijke kast met glas in de deuren? Afhankelijk van wat jij in de kinderkast gaat zetten kies je ervoor om de ruiten te bedekken met bijvoorbeeld stof of behang (zie foto links van Iris Rietbergen) of met een sticker, zoals het idee van Lisanne, rechts. Heb je trouwens dichte deuren in de kast? Ook daar past de muursticker van Bibelotte erg mooi op. Leverbaar in diverse kleuren.

kinderkamerkast pimpen

 

Ook leuk! De kinderkast aan de binnenkant een behangetje geven. Supervrolijk wanneer je de deuren opendoet. Wij vonden deze kast op de site van Zukini woonloods. Zij verkopen o.a bijzondere kinderkledingkasten. Soms al verfraait met een behangetje. Een wat stoerdere variant op het verfraaien van kasten is "schoolbordverf op de kinderkamerkast". Deze DIY stond een tijdje geleden op de Karwei site.

kinderkledingkast kinderkamer

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen, maak van een saaie Ikea Pax kast, een toffe Ikea kinderkast

+ + +

TIP: Op zoek naar landelijke kinderkasten? Kijk ook graag bij de webshops

 

 

Zelfmaken        Kast