Ikea kinderkamer
6-2-2014

De Ikea kinderkamer musthaves van dit moment zijn volgens mij absoluut de onderstaande 5 producten! Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van de poster van Ashley Percival bij de Ikea. Ik ken de posters van Ashley via Etsy en was er nog niet aan toegekomen 1 te kopen. Heel leuk om haar werk bij de Ikea te zien en een absolute musthave voor de kinderkamer.

 

De nieuwe PS locker heeft een hele fijne turkoois kleur en is perfect voor de kleinere kinderkamer om spulletjes of kleding in op te bergen. Afmeting 37 x 190.

 

De tijdelijke collectie BRAKIG heeft een aantal toppertjes als je van pastel tinten houdt. Ik heb de roze bureaulamp gescoord (ook in goudkleur of zachtblauw) & de trommels (set van 3). Heerlijk nostalgisch zulke grote ronde opbergdozen.

 

En dan nog de hoge kinderstoel. Perfect om bij een hoog kinderburo te schuiven, zie blog "werkplekje maken". Mijn dochter van net 3 zit superstoer zelf op haar hoge stoel bij haar zelfgemaakte bureautje. Dit zijn mijn Ikea kinderkamer toppers. Ben ik nog iets vergeten?

 

Ikea kinderkamer

 

Kende jij het werk van Ashley Percival nog niet? Ik heb een paar toppertjes uit haar Etsy shop hieronder gezet:

 

Ikea kinderkamer Ashley Percival

Ashley Percival

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -