Houten speelgoed
11-4-2013

Duurzaam en zo mooi, dit houten speelgoed! Unieke items, van baby houten speelgoed loopwagens tot aan heerlijke zelfmaak objecten voor tieners. Het houten speelgoed wat je hieronder ziet is met zoveel stijl vormgegeven. Het blanke houten speelgoed laat je onbewerkt of verf je in een kleur naar eigen wens. Hout is van zichzelf (door de houtnerf) erg mooi en heeft daardoor zoveel meer karakter dan plastic speelgoed.

 

Houten speelgoed en het voordeel daarvan

Het voordeel van de (blank) houten speelobjecten is dat het de creativiteit van kinderen stimuleert. Ze worden niet afgeleid door heftige kleuren en druk patroon gebruik of geluiden. Houten speelgoed kan tegen een stootje en is daarom een duurzaam produkt, het gaat vele jaren mee. En hoe leuk is het dat je het houten poppenhuis nog helemaal zelf kunt stylen! Evenals de Ukelele. Dit fantastisch bouwpakket is geweldig om zelf, om samen met je kind in elkaar te zetten. 

Houten speelgoed

Verkoopinformatie Houten speelgoed: I.v.m een ouder blog (2013) zijn de linkjes weggehaald, het meeste speelgoed is niet meer leverbaar helaas.

Neem graag een kijkje bij de "speelgoed shops" van nu.