Commode babykamer
9-1-2015

Wanneer je denkt aan de commode voor de babykamer denk je misschien aan een nieuwe kast op poten met 2 deuren of met lades. Maar ken je deze bijzondere commodes al? Deze commodes zijn bijzonder van design, multifunctioneel of pronkstukken (de retro commodes) uit het verleden. 

 

De wandcommode is praktisch wanneer je niet veel ruimte in de babykamer hebt. Of wanneer je misschien de commode in een hoek van de ouderslaapkamer wilt zetten (of hangen). Handig dus en ook mooi om te zien.

 

Poster olifant is van Petitpippin de coole kussens leeuw & pinguin zijn van OYOY Mini

commode babykamercommode babykamer 1

Voor de kleine babykamer is de opklapbare commode (afbeelding links) een uitkomst! Daarbij staat het ook nog eens heel mooi deze wandcommode van blank hout met afgeronde details. Op de afbeelding rechts staan nog twee bijzondere commodes. De commode links is een ontwerp van Leander en is multifunctioneel. Na gebruik als commode kan je deze verzorgingstafel ombouwen tot buro voor jezelf. De grijze commode is ook leverbaar in wit.

 

verzorgingstafel

 

Deze supermoderne verzorgingstafel (afbeelding hierboven) is van Deens Design en kan na gebruik als "commode" omgetoverd worden tot tent!

 

retro commode

Retro commode afbeelding links Re-staal(ze komen 1 x p/mnd naar NLD) afbeelding vintage commode rechts (inmiddels verkocht) Feestrijk. Vind soortgelijke retro commodes via MP

Neem ook een kijkje bij onze webshops "kindermeubelen"

Commode babykamer        Commode