Zelfmaken Babykamer & Kinderkamer ansichtenposter
23-7-2012

Op de blog van Ingthings kwam ik een zelfmaak idee tegen wat bestaat uit ansichten en tape (litte-harmonica-card-book). Direct kreeg ik inspiratie om dit idee uit te voeren in de babykamer of de kinderkamer. Onwijs gemakkelijk en zo leuk. In plaats van een kant en klare poster ga je deze stevige ansichtenposter zelfmaken. Eindelijk kan je wat doen met die bewaarde ansichten die te leuk zijn om weg te gooien en teveel om allemaal op te hangen. En eindelijk kan je die grote verzameling tape eens gebruiken :-)

 

Zelfmaken babykamer of kinderkamer ansichtenposter

Tape de ansichten aan elkaar en versier ze met bijvoorbeeld kleine foto's, letterstickers (in dit geval J U L A). Zoek ansichten bij elkaar die qua kleur & stijl bij elkaar passen. Of qua thema. Je kan de ansichtenposter zo lang en zo breed maken als je wilt. Sommige anischten hebben een prachtige achterkant, gebruik deze voor de verandering of als patroon om, in dit geval, de naam van je kindje op te plakken. Als laatste knip je een touwtje op maat die je bevestigd aan de achterkant om je ansichten poster mee op te hangen.

Zelfmaken kinderkamer en babykamer idee

Foto links boven en idee via ingthings Uitvoering Kinderkamerstylist.nl | Nodig: ansichten, schaar, tape en touw. De afgebeelde ansichten zijn van: Hikjesinhuis, Margot Slingerland, froy & dind, Kinderkamerstylist.nl, StudioDitte. Tape via: Hema en Something Old Something New

 

- Helaas zijn sommige linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

Kinderposter        Zelfmaken