ShowUP Westergasfabriek
25-8-2014

Wij bezochten de inspirerende vakbeurs ShowUP 2014 in de Westergasfabriek te Amsterdam en spotten de nieuwste collecties en verrassende toonaangevende merken voor jou. Voor ons was ShowUP tevens een heerlijke plek om te netwerken en nieuwe inspiratie op te doen. Hieronder mijn verslag met producten/merken die wat mij betreft de moeite waard zijn te volgen aankomende tijd.

 

De locatie was werkelijkwaar prachtig. De strak geschilderde achterwanden van de stands gaven zo'n mooi contrast met het oude plafond van de Westergasfabriek! Les Gambettes toonde haar nieuwste modellen in een prachtig ingericht mini decor. 

ShowUP 1

 

Hieronder (links op de foto) zie je de frisse collectie van Studio Ditte o.a behang met vintage voertuigen. Ook konden we de kwaliteit van de fijne sierkussens voelen en de nieuwste muurstickers aanschouwen. Rechts een gedeelte van de collectie van Fabelab. Wat mij betreft een vette nieuwkomer onder de kinderkamer merken. Via KidZpiration ontdek je nog meer fijne merken.

ShowUp 2

Petite Louise toonde haar eigen merk kaarten & posters. De pasteltinten kwamen prachtig uit, zo voor de ruige fabrieksmuur. Al eerder gepind maar nu in het echt gezien de illustraties van Norsustories (foto rechts komt van hun website). Op de illustraties worden grappige dierenfeitjes getoond leuk voor kids en ouders. 

 

ShowUP westergasfabriek

Verder viel de presentatie van Roomblush op. Zij presenteerden hun sprankelende nieuwe collectie van lampenkappen en behang. Bij de stand van Lapin and Me werd mijn aandacht getrokken naar een Lapin and Me lamp (foto midden) in een nieuw gouden jasje (ook in koper/zilver). Ik twijfel nog of ik deze kleuren echt mooi vindt, maar bijzonder zijn ze zeker ;-) De pasteltinten vond ik (goh) absoluut erg mooi. Bij Wu&Wu (foto rechts) vond ik de nieuwe kleurrijke stapelblokken een echte eye-catcher..... hebbuh!! 

 

Bekijk nog meer moois & trends (o.a nieuwe collectie FERM LIVING!!) op onze Instagram pagina

Extra info & shops die Wu & Wu verkopen | Studio Ditte | Petite Louise


Accessoires