Kinderposters
1-4-2015

Op Pinterest vond ik ze. De illustraties van Rebecca Jones. En ik viel als een blok voor haar werk! Ik hou heel erg van haar stijl. En hoe tof is het dat we inmiddels deze kinderposters kunnen bestellen in Nederland.

 

Nieuwe kinderposters

Op zicht werd ik daar al blij van. Maar nog blijer werd ik toen de postbode aanbelde en mij de posters overhandigde. Wat een lieve verrassing. We ontvingen de kinderposter met mauve achtergrond (zie afb li en re boven) en de poster met de mint blauwe lucht op de achtergrond. Onze dochters vinden ze allebei even prachtig. En ik ook. Erg mooie kwaliteit voor deze A3 poster voor in de kinderkamer.

 

Sinds deze week is er nog een derde poster verkrijgbaar van Rebecca Jones en dat is de supercoole detective jongenskamer poster. Wat is jouw favoriet?

 

kinderposters

Verkoopinfo kinderposters: 1. Rebecca Jones poster bear girl 2. Jongenskamer poster detective 3. Poster meisjeskamer deer girl by Rebecca Jones. De poster staat in de koffer die bij Carlotte brocante (TIP!) vandaan komt ❥ Oh, psssst, ook helemaal verliefd op Olivia haar kniekousen met raccoon erop? Bestel ze hier, bij Something Old Something New

 

Op zoek naar andere kids posters? Kijk graag eens bij onze webshops categorie "posters en kaarten"