Kinderkamer kleur
17-1-2013

Kinderkamer kleur. De nieuwste catalogus van Rice inspireerde mij (wederom!) enorm voor het maken van dit kinderkamer kleur blog. Zo kan een kinderkamer eruit zien wanneer je expirimenteert met kleuren en printen. Belangrijk is om je te houden aan een bepaalde hardheid van een kleur. Wanneer je aan onderstaand kamertje een kleurrijk patroon toevoegt die minder knallend is, valt het uit de toon. Dat is ook direct het geheim van een goed advies.

 

Thema kinderkamer kleur

Probeer je aan een bepaalde stijl te houden, en voer die consequent uit. Dit zie je duidelijk in onderstaande foto's, die veel kleur bevatten maar toch ook een bepaalde rust uitstralen. Onder de foto's heb ik een aantal artikelen gezet waarmee je zelf een Kinderkamer Kleur inricht. Schilder wandplanken, een kledingkast en het bed in een knalle kleur, combineer dit met het kleurrijke pipbehang. En voor de originele en persoonlijke touch ga je zelf aan de slag met stof en knal kleuren strijkvelours, ontwerp je eigen kleurrijke kussens en/of beddengoed!! Nog een tip; Bij de Karwei vind je op dit moment de 'happy colours'. Deze collectie omvat knalkleuren waaronder fluorescerend muurverf met kleuren als; punky roze en funky geel.

kinderkamer kleur

De Kinderkamer kleur afbeeldingen bovenaan komen uit de nieuwste catalogus van Rice 2013 1. Wandrek geel 2. Opbergdoos kleurrijk 3. Foto Rice, Stoel Les Gambettes 4. Kinderkamer kleur behang PiP 5. DIY kinderkamer kleur nodig: kleurrijke stof en strijkvelours.

 

DIY kinderkamer kleur beschrijving: Zelf kleurrijke & originele kussens maken. Zoek een fel gekleurde stof op en combineer dit met een knalle kleur flockfolie. TIP Op de site van HISTOR vind je diverse geschikte sjablonen. Dit sjabloon trek je over op de flockfolie, knip hem uit en strijk het op de stof. 

 

Meer kleurrijke inspiratie | Meer zelfmaken

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

 

Thema-kinderkamer        Zelfmaken