Ikea Design / kinderkamer idee
28-10-2011

Men neme de basis collectie van de Ikea en een lading creativiteit (van anderen) en je krijgt een kinderkamer idee met Ikea Design! Ik vond voor jou de adressen om je Ikea meubelen een onverwachte-niet-Ikea-uitstraling te geven.

Met name de stickers van "mykea", welke speciaal ontworpen zijn voor o.a. Ikea kindermeubelen vind ik echt een ontdekking. Kies het leukste design, en fris je Ikea kinderkamer meubelen direct op! De website is Nederlands en heeft een speciale "kids collection".

Op Bemz.com vind je exclusieve hoezen voor Ikea armleuningstoelen (voor de voedingsstoel in de babykamer) gemaakt van bijvoorbeeld Designers Guild stoffen en stoffen van Marimekko.

Op de Zweedse site: livethemma.ikea.se vind je artistieke en bijzondere toepassingen met artikelen van de Ikea. Het idee van de wandkast is toch geweldig? Met de triplexdozen PRANT van de Ikea is de wandkast gemaakt. Vul deze met de verzamelingen en lievelingsboeken van je uk of plaats hem boven de commode in de babykamer (dan bijv. gemaakt van 3 dozen).

 

Op Etsy.com vond ik de handgemaakte hoes, speciaal gemaakt voor de ALEDA poef van de Ikea.

 

Ikea Kinderkamer idee

 

1. Wandkast gemaakt van Prant doos Ikea 2. Sticker van Mykea op kast Hensvik Ikea 3. Hoes design Bantie op stoel Jennylund Ikea 4. Handgemaakte hoes via Etsy.com op poef Alseda Ikea

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -