Boom kinderkamer
12-5-2016

Via instagram vond ik dit ontzettend leuke "boom-idee" voor in de kinderkamer. De foto's hieronder zijn van Jantina van instagram account "Jan10aa"

In dit blog gaan we je meer vertellen over deze toffe boom waarmee je in een handomdraai een fijne sfeer in de kinderkamer neer zet. Jantina heeft samen met haar man deze boom van underlayment platen gemaakt! Natuurlijk met wandplankjes om de houten boom ook nog praktisch te kunnen gebruiken. Helemaal leuk om de boom te decoreren met zo'n sfeerlamp konijn (of een ander bosdier)! Plak er nog wat ansichten op met tape of gebruik decoratieve punaises om bijvoorbeeld slingertjes aan de boom te hangen!

 

Hoe maak je een boom in de kinderkamer

Via de site van de Karwei vind je het stappenplan om de "speelgoed wandboom" zelf te maken (Helaas niet meer beschikbaar). Jantina (Jan10aa) had nog een underlayment plaat staan en ging direct aan de slag. Ze tekende het "boom figuur" op de underlayment plaat en manlief zaagde de boom uit.

 

Je hebt een grote underlayment plaat nodig van 12 of 18 mm dik. Teken de omtrek van een boom en zaag met een decoupeerzaag de vormen uit. Plankjes maak je van de rest van de plaat en lijm je aan de plaat en daarna schroef je ze vanaf de achterzijden van de boom vast. Je kunt de boom in de muur schroeven of met haakjes aan de achterzijde aan de wand hangen.

 

Boom kinderkamer

Underlayment boom stappenplan via de Karwei | Sfeerlamp konijn |

Boom babykamer zelfmaken boom karwei

Zebra is prive (oud etalage materiaal) | Babykamer boom via stappenplan Karwei (helaas niet meer online te vinden)

Boom kinderkamer zelfmaken underlayment

Benieuwd naar meer styling ideeën van Jantina? Kijk ook eens naar dit "speelhut idee"

Dol op underlayment? Lees graag ons blog "underlayment meubels"

Dol op bomen? Wellicht is blog "houten boom kinderkamer" leuk om te lezen

Zelfmaken        Wandplank