Kleurrijke kinderkamer ideeen
29-3-2016

Sinds kort is het merk "colorique" onderdeel van Kinderkamerstylist.nl. Dit merk heeft een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten. Wist je dat Colorique al 20 jaar bestaat? Elk jaar lanceren zij een nieuwe collectie met een eigen thema. Lees meer over colorique op onze merkpagina "colorique". Daar vind je ook gemakkelijk de webshops die dit kleurrijke merk verkopen.

Hoe combineer je dit kleurrijke merk in de kinderkamer?

De producten van canvas doen het erg goed in de stoere jongenskamer. Schilder de muren in een mooie kleur. Hier komen de canvas producten erg mooi op uit! Combineer verder met veel natuurlijke materialen zoals hout en bijvoorbeeld een groot sisal of jute vloerkleed.

De producten van Colorique die al veel kleur bevatten doen het goed in de kinderkamer met een rustige basis. Ik adviseer om de muren wit te schilderen of te schilderen in vergrijsde (natuur) tinten. Op deze manier wordt het niet te druk in de kinderkamer en komen de kleuren van de accessoires goed tot zijn recht. Zin in meer kleur? Verf dan eventueel nog een meubel in een kleur die terugkomt in een accessoire.

Kinderkamer merk colorique via Kinderkamerstylist.nl

Hierboven zie je stoere kinderkamer items uit de APOLLO serie en de EXPLORE collectie van Colorique. Zie je ook de mooie kleuren op de muren erachter?

kleurrijke kinderkamer ideeen

Op de fleurige foto hierboven zie je producten uit diverse collecties van Colorique met elkaar gecombineerd! De XL Jeeppoef komt bijvoorbeeld uit de collectie "Apolllo" en de stoere canvas tipi is van het thema "Explore". Colorique lanceert jaarlijks een nieuw thema maar de producten uit alle thema's zijn goed met elkaar te combineren (zoals je ziet hierboven). Het nieuwste thema heet "Chokhi Stamps" en deze accessoires toveren elke kinderkamer om tot een vrolijke, kleurrijke plek.

© Kinderkamerstylist 2010-2019 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact