Inrichting kinderkamer
15-8-2013

De inrichting van de kinderkamer is wat mij betreft een feestje! En helemaal wanneer je de beschikking hebt over ge-wel-di-ge spulletjes. En dat had ik, want (zoals je een blog eerder kon lezen) de kinderkamertjes waren helemaal gevuld met de allermooiste kidsspulletjes sinds tijden! Ik heb me al heel lang ingehouden wat betreft de inrichting van ons huis en vond (met de fotoreportage in de planning) dat ik nu echt wat mooie artikelen mocht kopen!! Een aantal spulletjes heb ik geleend en in combi met alles wat er in de kinderkamer stond ben ik een aantal inspiratie foto's gaan maken. 

 

Inrichting kinderkamer basiskleur

Bij de inrichting van de kinderkamer is de basiskleur van de wanden belangrijk. Kies voor een kleur waar je gemakkelijk mee kunt combineren. Vaak is een vergrijsde / zachte tint erg geschikt. Het brengt een fijne rust in de kinderkamer en is goed te combineren met bijvoorbeeld patroonbehang of speelgoed in hardere kleuren (zoals bijvoorbeeld de zwart/witte speeltent).

 

Inrichting Kinderkamer tip

Tip: In deze kinderkamer ligt een ledikant matras op de grond die dient als hoekje om te lezen. Om het matras heen heb ik een bijzondere losse stof van Noeks genaaid. Staat direct sfeervol en origineel. Gooi er een aantal kussens in een ander patroon bovenop, hang er grappige ansichten boven en klaar is het mini chill hoekje!

Inrichting kinderkamer 1

Verkoopinformatie inrichting kinderkamer Foto links: Ansicht uiltje | Losse stof Noeks (tip voor beddengoed!!) | Kleur grijs op de muur: ON.00.69 gemengd flexa muurverf Foto rechts: Konijnlampje | Blauwe koffer | Blauwe kinderstoel | Overig prive

 

Voor de grotere kinderkamer of speelkamer is een speeltent zo onwijs leuk! Je vindt diverse tips online om zelf een tentje in elkaar te naaien maar Ferm Living heeft ook een geweldig kant en klaar klein tentje in het assortiment.

Inrichting kinderkamer

Verkoopinformatie inrichting kinderkamer: Zwart/witte tent Ferm Living | Blauwe kinderstoel | Overig prive

 

Succes met de inrichting van jouw kinderkamer!!

 

Inrichting kinderkamer

* * *

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "leeshoek maken"