Win kinderkamer accessoires

 

+ + +

 

Yes! Wij mogen hier vandaag weer iemand blij maken!

En vandaag is dat .... Hester Willemsen-Meijer

Van harte, wij gaan je mailen!! Veel plezier met het geweldige XL pakket voor je zoontje!

 

Dankjewel iedereen voor deelname aan deze winactie.

 

+ + +

 

Wat leuk! Win jij, dan win je een compleet kinderkamer accessoires pakket van Dreumes enZo waarmee je de hele babykamer of kinderkamer in 1 keer voorziet van deze gezellige muurdecoratie. Het winnende pakket bestaat uit: Poster A3 (Mimirella), een wandhaakje land of kids met illustratie van Mimirella, een posterhanger A3 (kleur naar keuze) , een wandplank metaal (in kleur naar keuze) van 50 cm en een muursticker "sleepy eyes" in het wit of zwart.

 

Win een kinderkamer accessoires voor jou Kinderkamer

Het enige wat je hoeft te doen is onderaan bij de reacties neer te zetten voor wie jij graag dit super leuke pakket wint! Als je het leuk vindt mag je ook alvast je voorkeuren neerzetten. Als je ons volgt op Facebook en je inschrijft voor de nieuwsbrief (zie hieronder) dan maak jij kans op dit prachtige "kinderkamer accessoires" pakket van Dreumes enZo. Succes!!

 

Win accessoires kinderkamer dreumes enzo

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kinderkamerstylist (alleen wanneer je dat nog niet gedaan hebt)

 

2. Like Kinderkamerstylist en "Dreumes enZo"   (alleen wanneer je dat nog niet gedaan hebt)

 
 
 

 

 

 

3. Geef hieronder bij reacties aan voor wie jij dit "kinderkamer accessoires pakket XL" wilt winnen?

Vermeld voor- en achternaam zodat we je terug kunnen vinden op je Facebookpagina (nog beter zet de link naar je FB pagina erbij). Wij zijn benieuwd naar jouw reactie (winnaar wordt at random gekozen).

 

Lees aub goed de voorwaarden door!! Alleen dan kunnen we je ook vinden als je gewonnen hebt.

Voorwaarden: de actie loopt tm woensdag 25 april 2018. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (!) Zorg ervoor dat je voor de nieuwsbrief en de reactie hetzelfde E-mail adres gebruikt anders kunnen we je niet terugvinden. Zorg er ook voor dat je voornaam en achternaam juist zijn ingevuld om je terug te vinden op Facebook. Het is niet toegestaan om meer dan één keer mee te doen met deze actie. Kinderkamerstylist zal nooit uw gegevens verstrekken aan derden. Voor meer voorwaarden klik hier.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Bekijk reacties (63)

© Kinderkamerstylist 2010-2019 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact