Win een bedhuisje

 

+ + +

Wij hebben een winnaar!!

Yvonne van Marion, jij hebt gewonnen!!! Wij nemen contact met je op :)

+ + +

Iedereen onwijs dank voor de fijne reacties en deelname.

+ + +

 

Win een junior bedhuisje van Petite Amélie! Als je wint kies je zelf je favoriete kleur. Deze bedhuisjes zijn ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kind kan ongeveer tot zijn/haar tiende jaar in dit slaaphuisje slapen. Het bedhuisje is gemaakt van massief Europees hout en heeft de afmeting 160 x 80 (binnenmaten). Check alle informatie en alle maten graag op de site van Petite Amélie. In deze winactie maak je kans op een junior bedhuisje exclusief matras.

 

Bedhuisje als speelhuisje

Is de kinderkamer groot genoeg dan kan je het bedhuisje ook als speelhuisje gebruiken. Gooi grote lakens over het "dak" en leg op de grond een matras en allemaal kussentjes. Of versier de latten met vlaggetjes en lightballs en creëer een heerlijk knus hoekje! Ook ideaal om als "logeerplekje" in de kinderkamer te zetten. Hebben we je al overtuigd? Doe mee, en maak kans op een "junior bedhuisje" naar keuze (excl matras).

Veel geluk gewenst namens, Petite Amélie & Kinderkamerstylist.nl

Win een bedhuisje van Petite Amélie

 

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kinderkamerstylist (alleen wanneer je dat nog niet gedaan hebt)

 

2. Like Kinderkamerstylist en Petite Amélie   (alleen wanneer je dat nog niet gedaan hebt)

 
 
 

 

Like -- hier --  de Facebook pagina van Petite Amélie

 

3. Geef hieronder bij reacties aan welk bedhuisje (excl. matras) jij graag wilt winnen, de naturel of witte variant?  Vermeld voor- en achternaam zodat we je terug kunnen vinden op je Facebookpagina (nog beter zet de link naar je FB pagina erbij). Wij zijn benieuwd naar jouw reactie (winnaar wordt at random gekozen).

 

Lees aub goed de voorwaarden door!! Alleen dan kunnen we je ook vinden als je gewonnen hebt.

Voorwaarden: de actie loopt tot donderdag 21 december 2017. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (!) Zorg ervoor dat je voor de nieuwsbrief en de reactie hetzelfde E-mail adres gebruikt anders kunnen we je niet terugvinden. Zorg er ook voor dat je voornaam en achternaam juist zijn ingevuld om je terug te vinden op Facebook. Het is niet toegestaan om meer dan één keer mee te doen met deze actie. Kinderkamerstylist zal nooit uw gegevens verstrekken aan derden. Voor meer voorwaarden klik hier.

 


Bekijk reacties (405)

© Kinderkamerstylist 2010-2019 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact